Sugeng rawuh ing situs web kita!

Profil Perusahaan

Linyi Meixu Plastic Industry Co., Ltd.

Perusahaan kita minangka perusahaan modern sing ngasilake tas PP Woven kanthi profesional kanthi pengalaman luwih saka 16 taun lan teknologi maju, kita duwe 300 anggota staf kalebu luwih saka 20 wong teknis lan manajer senior.

Didegake ing taun 2005, Linyi Meixu Plastic Industry Co., Ltd. minangka produsen profesional industri kemasan plastik.
Produk utama kita yaiku kain tenunan polipropilena, tas anyaman lan tas bolong, kapasitas produksi taunan kita kira-kira 5000 ton, produk kita utamane didol ing pirang-pirang negara lan wilayah ing luar negeri, 100% produk diekspor. Ing pasar manca seneng reputasi dhuwur, mayoritas pelanggan memuji lan pangenalan.
Yen sampeyan kasengsem ing produk kita utawa siap kanggo sampel Processing, hubungi kita ing wektu. Kita pitados bilih kita bakal gawé ing dikarepake lan bakal nggawe hubungan bisnis apik karo sampeyan ing mangsa cedhak

Babagan Kita

Kita duwe 100 set mesin tenun bunder, lan telung mesin Extruding, 3 set mesin cetak kacepetan dhuwur, lan limang mesin laminated, 400 set mesin jahit. Ana enem departemen ing perusahaan kita kayata Kantor Perdagangan, Departemen Produk lan Teknologi, Departemen Kontrol Kualitas, Departemen Keuangan lan Departemen Tuku. Padha pas karo saben liyane.Lan uga kita nambah inovasi manajemen batin kita terus-terusan .We terus ing prinsip "Customer utomo, kualitas pisanan, adhedhasar kejujuran, inovasi terus". Kita wis menang kredit ngadeg ing lapangan lan kapercayan para pelanggan. Kabeh staf kanthi becik nampani sampeyan ing perusahaan kita lan bakal nindakake sing paling apik kanggo server sampeyan.

Misi Lan Visi

Kanthi pengalaman ing industri kemasan plastik, wis dadi perusahaan sing paling sukses ing donya.

misi

Makili kabeh pandherekipun babagan kualitas lan tingkat produksi kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing akeh banget bakal dadi conto. Dadi tenaga pendorong industri kemasan.

gol

Investasi anyar kanggo nyukupi permintaan sing saya tambah. Kanthi nambah pangsa pasar sing terus-terusan. Marketing kanggo ketemu ramalan Enterprise Company ID mindhah ngarep. Bisa nyawang masa depan kanthi yakin.

Kebijakan Mutu

Organisasi kasebut minangka tas sing digoleki ing industri sing ditindakake kanthi kabijakan kualitas.
Wektu lan syarat kanggo nyukupi kabutuhan lan pangarepan pelanggan,
Kanggo mesthekake tundhuk karo standar sing relevan kanggo njamin kinerja produk kita,
Becik kanggo manajemen modern, tujuane kanggo setuju karo kualitas produk kita, kanggo nyukupi panjaluk pasar, supaya tetep dadi kapercayan,
Ora wareg karo kahanan saiki, ing saben titik konsep dhasar saka pangayoman saya apik

Budaya Perusahaan

Kebijakan Sumber Daya Manungsa
Kabijakan sumber daya manungsa perusahaan nduweni tujuan kanggo percaya yen manungsa entuk "manungsa", unsur-unsur sing digoleki. Ing konteks iki, kalebu sumber daya manungsa, sistem lan laku sing kontribusi kanggo kesempatan pembangunan pegawe lan motivasi, kawicaksanan dhasar kanggo kepuasan kerja lan rasa seneng bisa bebarengan kanggo nambah efficiency.

Tujuan utama:
• Kanggo ngganti lan mbukak learning anyar lan terus-terusan efforts pembangunan dhiri
• tampilan
• Semangat tim lan "kita sadar" ing masa depan perusahaan individu ing upaya kanggo nyekel lan nggambarake kinerja kinerja karyawan ing saindhenging "Manajemen kualitas total" perusahaan bakal efektif.
• Lan kesempatan pembangunan kasedhiya kanggo karyawan supaya ngiyataken raos gadhahanipun, kompensasi adhedhasar kinerja lan kesempatan pangembangan karir ing baris karo perusahaan tambah kesadaran fasilitas.

Nilai pendekatan "wong dhisik" ing framework ngormati syarat martabat manungsa • karyawan dipercaya wong, appreciate lan nuduhake sukses. Darmabakti kanggo privasi informasi pribadhi karyawan. Kesehatan lan safety karyawan, luwih fokus marang kesehatan lan perlindungan lingkungan.