Sugeng rawuh ing situs web kita!

Pabrik grosir China Bawang Putih lan Bawang PP Plastik Tikar Kontrol Gulma/Tenun Kain Anti Suket Ireng kanthi Lubang

Katrangan singkat:

Kita tansah tindakake prinsip "Quality Very First, Prestige Supreme". Kita wis kebak setya kanggo ngirim kita pelanggan karo produk kualitas dhuwur diregani saingan lan solusi, pangiriman cepet lan layanan experienced kanggo Pabrik grosir China Bawang Putih lan Bawang PP Plastic Weed Control Mat / Tenun Black Anti Grass Kain karo bolongan, We welcome anyar lan sadurungé para pembeli saka kabeh lapisan kanggo hubungi kita kanggo hubungan organisasi jangka panjang lan entuk sukses bebarengan!

Pabrik grosir China Plastic Weed Barrier Mat kanggo Agriculture lan Ground Cover Weed Control Mat rega, kualitas apik banget, rega kompetitif, pangiriman tepat waktu lan layanan sing bisa dipercaya bisa dijamin. Kanggo pitakon luwih elinga aja ragu-ragu hubungi kita. Matur nuwun - Dhukungan sampeyan terus-terusan menehi inspirasi.


Detail Produk

Tag produk

Kita tansah tindakake prinsip "Quality Very First, Prestige Supreme". Kita wis kebak setya kanggo ngirim kita pelanggan karo produk kualitas dhuwur diregani saingan lan solusi, pangiriman cepet lan layanan experienced kanggo Pabrik grosir China Bawang Putih lan Bawang PP Plastic Weed Control Mat / Tenun Black Anti Grass Kain karo bolongan, We welcome anyar lan sadurungé para pembeli saka kabeh lapisan kanggo hubungi kita kanggo hubungan organisasi jangka panjang lan entuk sukses bebarengan!
Pabrik grosir China Plastic Weed Barrier Mat kanggo Agriculture lan Ground Cover Weed Control Mat rega, kualitas apik banget, rega kompetitif, pangiriman tepat waktu lan layanan sing bisa dipercaya bisa dijamin. Kanggo pitakon luwih elinga aja ragu-ragu hubungi kita. Matur nuwun - Dhukungan sampeyan terus-terusan menehi inspirasi.

Karakteristik kain suket

1. Gunakake prinsip fisik kanggo ngalangi fotosintesis suket. Suket ora disinari cahya lan kelangan kahanan sing dibutuhake kanggo tuwuh kanggo entuk efek weeding.
2. Kain iki nduweni permeabilitas udara sing apik lan bisa langsung dijupuk lan diunekake kanggo dites. Kauntungan saka ventilasi yaiku lemah ora bakal kompak, oyod lemah bisa ambegan luwih apik, mikroorganisme ing lemah ora suda, lan lingkungan pertumbuhan tanduran ora kena pengaruh negatif.
3. Rainwater lan Ponggawa mbanyoni (netes ngilekake banyu / spraying) bisa langsung nembus kepungkur kanggo panyerepan dening werna, lan ora bakal nimbulaké ROOT retting minangka impermeable minangka film plastik. Luwih apik kanggo nggampangake aplikasi pupuk cair, mbanyoni lan manajemen.
4. Nalika pupuk ditrapake kanggo tanduran, bakal duwe efek tartamtu kanggo njaga pupuk ing cuaca udan, nyegah banyu udan saka ngumbah lan mbuwang pupuk. Sawise udan, lemah bisa tetep lembab sajrone wektu tartamtu, nyuda jumlah irigasi.
5. Gegandhengan karo polusi plastik putih kasebut ing ndhuwur, kain suket-bukti minangka jinis anyar produk ramah lingkungan, kang bisa nyetel wektu degradasi miturut periode wutah potong. Sawise wektu degradasi wis tekan, bakal kanthi otomatis degradasi dadi banyu lan karbon dioksida lan bali menyang alam, sing ora ngrusak ekologi.

Panggunaan kain suket

1. Iki digunakake akeh ing tetanèn. Kain anti gulma bisa digunakake ing manajemen kebon, nandur sayuran, wit woh gunung, nandur bibit, kebon teh obat, lan liya-liyane. Iku trep kanggo ngatur panen lan uga bisa nyuda biaya tenaga kerja.
2. Penghijauan lingkungan, omah-omah perlindungan lingkungan, taman, area wit-witan sing apik, dalan, kebon kembang, lan papan sing apik bisa nyuda investasi ing weeding dening buruh sanitasi, entuk lingkungan ijo sing resik lan rapi, lan nambah kaendahan visual.
3. Riset lan pangembangan kain suket-bukti ora mung solves masalah polusi film plastik tetanèn tradisional, nanging uga nggampangake wong kanggo njupuk care saka crops ing Orchard, Manajemen ijo saka wilayah apik, lan èfèktif nyuda input saka biaya tenaga kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita