Sugeng rawuh ing situs web kita!

Kabar Perusahaan

  • Principle of anti-grass cloth

    Prinsip kain anti suket

    Kain anti-suket digawe saka sutra datar plastik ireng lan ijo sing ditenun kanthi untu interlaced lan fungsi anti-ultraviolet. Iku bisa èfèktif mblokir suryo srengenge kanggo suket ing kain anti-suket, supaya suket ora bisa nindakake fotosintesis, lan banjur ngalangi wutah saka suket; St...
    Waca liyane
  • The big trend in weeding, why weeding cloth?

    Tren gedhe ing weeding, kenapa weeding kain?

    1. Ngontrol suket ing kebon Kebon ireng kain suket njaga srengenge metu saka lemah lan struktur sing kuat njamin yen kain kasebut njaga suket metu saka lemah. Utamane ing kebon kebon bukit lan gunung, lemahe ora rata lan akeh watu. Mulching, weeding lan wee manual ...
    Waca liyane
  • Linyi Mexu Plastic Industry Co., Ltd. was established in 2010

    Linyi Mexu Plastic Industry Co., Ltd. didegaké ing 2010

    Linyi Mexu Plastic Industry Co., Ltd. didegaké ing 2010, dumunung ing Bancheng Town Industrial Park, Distrik Lanshan, Linyi City, Provinsi Shandong. Iku perusahaan modern sing njupuk industri kain weedcontrol minangka pimpinan lan nggabungake domestik lan intern ...
    Waca liyane